Tagrensning

Tagrensning gør taget som nyt

Pas godt på dit tag

Det er dyrt at få et nyt tag på huset. Ofte er det heller ikke nødvendigt, selv om taget begynder at se slidt og mat ud. Hvis taget er i orden, er det meget ofte nok at rense det og male det på ny.

Hvornår skal taget renses?

SP Malerfirma er specialiseret i tagrensning og har megen erfaring med bølgetage med asbestindhold samt betontegltage.

Ved eternittage kan der dog være stor kvalitetsmæssig forskel på pladerne. Men som eksperter på området kan vi altid råde og vejlede dig om dine muligheder. Ring til os på 87 48 30 02 for gratis rådgivning.

Før rensning af tag

Med årene vil ethvert tag blive slidt og ødelagt af regn, alger og mos. Men med en tagrensning kan dit tag blive næsten som nyt.

Når vores håndværkere foretager en tagrensning, bruger de en rensemaskine med 300 atmosfæres tryk. Et høje tryk kræver, at taget er i en god stand. Derfor tjekker de tagets stand grundigt igennem, inden de går i gang med selve rensningen af taget.

Derefter afdækker de alle de steder, hvor det er nødvendigt. Har du swimmingpool, fiskedam eller en legeplads, sørger de også for at dække til der.​​

​I de fleste etplanshuse afdækker de loftet med plast, der kan opsamle eventuel indtrængende vand. Alle nedløbsrør proppes til, så vandet fra rensningen ikke løber ud i kloaksystemet. Vandet fra tagrenderne opsamles i stedet i store kar, hvor vandet filtreres.

Kontakt os


Efter veludført tagrensning

Når alt det indledende arbejde er gjort, er håndværkerne klar til at gå i gang med at rense taget. Rensemaskinen tilsluttes en almindelig vandhane.

Efter tagrensningen sprøjter de taget med algefjerner. Inden de forlader taget, gennemgår de taget for at se, om noget skal repareres eller udskiftes. Og til sidst gør de rent og skyller efter overalt omkring huset.

Efter rensning af taget, skal det overfladebehandles med enten tagmaling eller imprægneringsmiddel – og så har du et flot tag i de næste mange år.

Vand og skidt fra tagrenderne føres ned i store filtre, hvor alt filtreres fra, hvorefter vandet lukkes ud i kloakken.

- S.P. Malerfirma ApS - rensning forefter 119 - Tagrensning

Få en pris på tagrensning i dag

Vi udfører renoveringer med tagrensning og tagmaling fra øst til vest. Kontakt os på telefon 87 48 30 02 og hør nærmere om mulighederne med en tagrensning på dit hus og tagrensning priser.