Profil

Malerfirma med speciale i tage

Algebehandling af tag

SP Malerfirma SP har eksisteret siden 1986, hvor vi begyndte som et traditionelt malerfirma. Ret hurtigt blev det dog tagrenovering, der kom til at fylde det meste. Og i dag er vi et af Danmarks største firmaer inden for tagrenovering. Hvert år udfører vi mere end 200 tagrenoveringer for kunder over hele landet. Og vi er kendt for høj kvalitet, fordi vi aldrig går på kompromis med vores arbejde.​

Vi er specialister i tag

Med hundredevis af tagrenoveringer, tagrensninger, tagmalinger og algebehandlinger bag os tør vi godt kalde os specialister i tag. Og det gælder ikke mindst skifer- og bølgetage med asbestindhold og betontegltage.

Men vi udbedrer også gerne eventuel reparation af skader på taget.

​​En komplet tagrenovering tager kun 1-2 dage. Det er langt billigere end at få et nyt tag på huset. Og når vi har behandlet dit tag, giver vi dig efterfølgende en garanti på op til 8 år. Typisk holder dit nye tag sig dog pænt meget længere end det.​

De 2 søsterselskaber

Dansk Bygningsrenovering ApS renoverer ældre bygninger i Københavnsområdet og i Nordsjælland. Hvis du vil have nyt tag på dit hus, kan du kontakte dette firma. Det gælder også, hvis du vil have udført andre om- og tilbygninger.

Se mere på www.dkbr.dk

​Dansk Byggeteknik ApS har gjort sig til eksperter i renovering af bygninger med indhold af PCB og/eller asbest samt renovering efter vand- og/eller svampeskader. Har du, eller har du haft, vand- eller svampeskader, kan du kontakte dette firma.

Se mere på www.dkbt.dk

Med venlig hilsen

- S.P. Malerfirma ApS - signature 116 - Profil

Kontakt os


Kontakt SP Malerfirma, når det handler om tag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en snak om mulighederne med dit tag. Og du kan naturligvis altid få et uforpligtende tilbud, inden du beslutter dig.