Nyt tag

Nyt tag

Vedligeholdelse

I de senere år – og efterhånden som tagene bliver ældre og ældre – sker det af og til, at taget, som vor konsulent besigtiger, viser sig at være for hårdt medtaget af vejr og vind, til at kunne renoveres.

Det betyder, at vi lægger flere og flere nye eternittage, både B-5, B-6 og B-7. (B-5 er plader med de helt små bølger, B-6 er 1 kvm plader og B-7 er ½ kvm plader). Hvis du vil se, hvordan de enkelte pladeprofiler ser ud, kan du klikke her:
http://www.cembrit.dk/tag/boelgeplader/

Hvad koster et nyt tag?

Når SP Malerfirma afgiver tilbud på nye tage er prisen altid inkluderet fugleklodser i rygningen, fuglegitter i tagrenden og Nortonbånd (skumstrimler i alle de vandrette samlinger.

De plader, man køber nu til dags, er kortere end de gamle plader – derfor skal taget lægtes om i de øverste rækker. Dette er også inkluderet i SP Malerfirmas pris. Et nyt tag koster: kr. 90.000,- til kr. 110.000,- 

B-5 tagene bliver desuden malet 2 gange, fordi B-5 plader kun leveres umalet, dvs. i lysegrå cementfarve.

Kontakt os

[forminator_form id=”282″]

Ring nu for et uforpligtende tilbud

Hvis du er i tvivl om, om dit tag kan renoveres, altså renses og males, kan du kontakte os for en gratis besigtigelse. Er en tagrenovering ikke mulig, giver vi gerne et tilbud på et nyt. Ring til os på telefon 40 54 23 91 eller på e-mail sp@sp-malerfirma.dk

Vi monterer også nye tagrender, hvis du ønsker det. Spørg efter tilbud.