Asbesttag

Rensning af asbesttag udført af professionelle

Asbesttag

Et asbesttag skal behandles af professionelle med det rigtige udstyr og den rigtige viden. Hos SP Malerfirma har vi netop specialiseret os i renovering, rensning og maling af tage med asbestindhold: skifer- og bølgetage og betontegltage. Så kontakt gerne os, hvis dit asbesttag skal renses eller males. Vi kører på hele Sjælland og Jylland.

Hvad er asbest?

Mange tror fejlagtigt at asbest er giftigt. Dette er ikke korrekt. Asbest er en sten som ved brug knuses til en mellignende substans, som før i tiden blev blandet i byggematerialer for at øge holdbarheden. Asbest har den egenskab, at fibrene i modsætning til alle andre materialer er meget stive. Dvs. at når luft indholdende asbestfibre (10.000 fibre pr. kbm luft) indåndes, gør fibrenes stivhed at de sætter sig fast i lungerne og ikke kan hostes op i lighed med alle andre partikler som vi indånder. På længere sigt kan dette udvikle cancer. Det er derfor, at asbest kan være farligt.

Hvad koster rensning af asbesttag?

Når vi kommer ud for at rense et tag, bruger vi altid lang tid på at dække af rundt omkring huset. Da afrensningen foregår i et lukket system, behøver du ikke frygte asbestrester i swimmingpoolen, på legepladsen eller andre steder på grunden. For en nøjagtig pris for rensningen, kan du ringe til vores telefon 87 48 30 02. Vi rådgiver også med glæde.

Vi sørger også for at proppe alle nedløbsrør til, så vandet fra rensningen ikke løber ud i kloaksystemet. I stedet sørger vi for, at vandet suges op af tagrenderne og samles i store kar, hvor vandet så filtreres.

Kontakt os


Hvad gør jeg efter rensningen?

Efter rensning af et asbesttag, afsluttes med tagmaling i en af de 5 farver, sort, antracitgrå, mokka, rødbrun eller teglrød.

​Men husk en algebehandling ca. hvert andet år.

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kontakt os gerne, hvis du ønsker en faglig vurdering af netop dit tag. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning? Så Ring til os på telefon 87 48 30 02. Vi tilbyder algebehandling af tag i hele Jylland, på Fyn og på Sjælland