Rensning af asbesttag udført af professionelle

​​​​​Få renset og renoveret dit asbesttag. Selv om asbest ikke længere bruges i byggematerialer, findes det stadig i mange ældre boliger, og ikke mindst i de mange eternittage.

Asbesttag

Et asbesttag skal behandles af professionelle med det rigtige udstyr og den rigtige viden. Hos SP Malerfirma har vi netop specialiseret os i renovering, rensning og maling af tage med asbestindhold: skifer- og bølgetage og betontegltage. Så kontakt gerne os, hvis dit asbesttag skal renses eller males.​ Vi kører på hele Sjælland og Jylland.

Hvad koster rensning af asbesttag?

Når vi kommer ud for at rense et tag, bruger vi altid lang tid på at dække af rundt omkring huset. Da afrensningen foregår i et lukket system, behøver du ikke frygte asbestrester i swimmingpoolen, på legepladsen eller andre steder på grunden. For en nøjagtig pris for rensningen, kan du ringe til vores telefon 87 48 30 02. Vi rådgiver også med glæde.

Vi sørger også for at proppe alle nedløbsrør til, så vandet fra rensningen ikke løber ud i kloaksystemet. I stedet sørger vi for, at vandet suges op af tagrenderne og samles i store kar, hvor vandet så filtreres.​

Hvad gør jeg efter rensningen?

Efter rensning af et asbesttag, vælger de fleste at afslutte med en tagmaling, så taget igen ser ud som nyt. Vi maler altid 3 gange, så garanterer vi, at taget ser flot ud i de næste år.

​Men husk en algebehandling ca. hvert andet år.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kontakt os gerne, hvis du ønsker en faglig vurdering af netop dit tag, eller har du brug for rådgivning? Ring til os på telefon 87 48 30 02. Vi tilbyder rensning af dit asbesttag i hele Jylland, på Fyn og på Sjælland