Maling af tag udført af professionelle

​Ser dit tag slidt og mat ud, men er det i øvrigt stadig tæt og helt i orden, kan en maling af dit tag være den helt rigtige løsning.

Bevar dit tag

En tagrenovering med rensning af tag og efterfølgende maling af tag er langt billigere end at få et nyt tag på huset, det tager kun 1-2 dage, og vi giver 8 års garanti på malingens holdbarhed.

Giv taget nyt liv med maling af tag

Efter 20-30 år er de fleste bølge-, skifer- og betontegltage ved at se slidte og medtagne ud. Vind og vejr slider på et tag, og der kommer alger og mos på taget. Men hvis taget stadig er godt, kan det absolut betale sig at renovere, rense og give dit tag en omgang maling, fremfor at skifte det ud med et nyt tag. ​

Vi maler altid taget 3 gange. Og vi bruger maling hver gang og ingen grunder. Efter vores erfaring giver det langt det bedste og mest holdbare resultat.

Hvordan foregår maling af tag?

Når håndværkerne har renset taget og repareret eventuelle skader, er de klar til at gå i gang med maling af taget. Inden da har de selvfølgelig dækket grundigt af overalt omkring huset, så for eksempel bilen og vinduerne ikke bliver ramt af maling.
Vi stiller maleranlægget på en presenning i haven, fylder nogle store malerkar, og så er vi klar til at sprøjtemale.

Malingen tørrer hurtigt – ofte i løbet af bare få minutter – så giver vi dit tag tre gange lige efter hinanden. Og så har du et flot tag i de næste mange år.

Maling med miljøgodkendt udstyr

Vi bruger udelukkende gennemtestede produkter til maling af tag. Disse udvikles og produceres af Iso Paint Nordic, som ligger i Sydjylland. Produktionsfaciliteterne hos Iso Paint Nordic er opdateret, så de miljømæssige krav imødekommes. Dette betyder, at miljøhensynet allerede starter i produktionen.

Hvad koster maling af tag?

Vi udfører tagrenoveringer med tagrensning og maling overalt i Jylland, Fyn, og Sjælland. Kontakt os på telefon 87 48 30 02 og hør nærmere om rådgivning og priser for maling af tag.

Klik for at afprøve et hus med forskellige farver

Maling af tag